Aplavz za bujno zelenje! Lep vrt je pravi balzam za dušo, ki je vsakemu lastniku v veliko veselje. Da pri skrbi za vrt ne bi porabili več vode, kot je nujno potrebno, vam Kärcher ponuja izdelke za zalivanje, ki uporabljajo alternativne vodne vire.

Vrtne črpalke – majhni tehnološki čudeži.
Kärcherjeva vrtna črpalka GP 70 Mobile Control je zmogljiva naprava, ki jo je možno udobno upravljati z daljinskim upravljalnikom. Ponuja funkcijo programiranja za povsem avtomatsko zalivanje velikih površin. Sicer pa so zmogljive črpalke izjemno primerne za pridobivanje vode iz alternativnih virov, kot so na primer cisterne ali zbiralniki deževnice.

Vrtna črpalka Multistage – tiha in varčna črpalka.
Več zmogljivosti, učinkovitosti in bolj tiho delovanje – nova Kärcherjeva vrtna črpalka Multistage združuje več prepričljivih prednosti. Z uporabo večstopenjskih rotorjev lahko deluje z manj moči motorja kot serija črpalk Jet in v primerjavi z njimi privarčuje okoli 30 % energije.

Črpalke za sode – varčna uporaba virov.
Zahvaljujoč inovativni tehnologiji črpalk za sode lahko sedaj vaš vrt zalivate z deževnico, ki je pravi vir hranilnih snovi. Nič več dvigovanja težkih posod za zalivanje. Nič več stroškov za drago pitno vodo.

Tlačne potopne črpalke – globoko prepričljive.
S pomočjo Kärcherjevih tlačnih potopnih črpalk alternativni vodni viri v trenutku postanejo vir zalivanja vrtov, ki skrbi za ohranjanje naravnih virov. Kompaktne dimenzije zagotavljajo vsestranske in prilagodljive možnosti uporabe.

Pametne potopne črpalke.
Kärcherjeve potopne črpalke z inteligentnim senzorjem nivoja IQ nudijo zanesljivo zaščito pred škodo zaradi izliva vode. Po zaslugi elektronskega senzorja se črpalke odzovejo ob prvem stiku z vodo. Adaptivno črpanje omogoča prilagoditev na različne pogoje in vklop črpanja v ravno pravem trenutku. Keramično drsno tesnilo zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo. Pretok vode od točke A do točke B Kärcherjeve črpalke za odvodnjavanje nikogar ne pustijo na cedilu. Njihovo delovanje je izjemno zanesljivo in zlahka prečrpavajo večje količine vode. Črpanje iz bazenov ali iz pralnic in kleti – zmogljive potopne črpalke vam pomagajo prečrpati hladno vodo točno tja, kamor želite. Za zanesljivo delovanje skrbi po višini brezstopenjsko nastavljiv senzor nivoja IQ, ki se ob stiku z vodo takoj odzove in vklopi ali izklopi črpalko. Inteligentni sistem ritem črpanja vedno natančno prilagodi količini vode in tako nudi optimalno samodejno zaščito. Ali povedano drugače: nadzor nivoja vode še nikoli ni bil tako preprost in varen! 2

Potopna črpalka za umazano vodo
Kärcherjeve potopne črpalke po zaslugi inteligentnega senzorja nivoja IQ nudijo največjo mero zanesljivosti, saj se adaptivno črpanje vedno natančno prilagodi trenutni količini vode. Vključno s prihrankom toka.

Potopna črpalka za čisto vodo
Kärcherjeve črpalke za čisto vodo s pomočjo adaptivnega črpanja natančno vedo, koliko vode morajo prečrpati v določenem trenutku – odvisno od tega, s kakšnim pretokom teče voda. To zagotavlja optimalno zaščito in maksimalen prihranek toka. Po zaslugi zložljivega stojala lahko črpalka izčrpa vodo do višine 1 mm. Zagotovljen rezultat so skoraj povsem suha tla!

Potopne črpalke za odpadno vodo.
Kärcherjeve črpalke za odpadno vodo so prejele oznako „Ceramic Technologie“. Po zaslugi keramičnega drsnega tesnila, poznanega iz naprav za profesionalne uporabnike, je črpalka bolj robustna, vzdržljiva in primerna za najtežavnejše naloge v gospodinjstvu. Novost prav tako predstavlja senzor nivoja IQ: Po zaslugi adaptivnega črpanja senzorja nivoja IQ naprava vedno prečrpa pravo količino vode.

Potopne črpalke za čisto vodo – za brezstopenjsko črpanje.
Črpalka za čisto vodo SCP 16000 IQ Level Sensor s funkcijo izčrpavanja in brezstopenjsko nastavljivim senzorjem nivoja IQ, ki se ob stiku z vodo nemudoma odzove. Adaptivno črpanje zagotavlja prečrpavanje, ki je natančno prilagojeno količini vode. Črpalka povsem prečrpa vodo do višine 1 mm.